Print pagePDF pageEmail page

El Grup Municipal del PP de L’Hospitalet, va presentar ahir una moció demanant el compromís del Govern de la Generalitat de Catalunya a complir la LEC en matèria de finançament de les escoles bressol municipals i a presentar de forma urgent una proposta per al finançament de les mateixes.

La Regidora del Grup Municipal del Partit Popular, Sonia Esplugas va dir al Ple d’ahir que “Atès que en el darrers Pressupostos de la Generalitat de Catalunya per aquest any 2015 CiU amb el suport d’ERC van eliminar definitivament la partida destinada al finançament de les escoles bressol municipals, el que em sembla intolerable”.

Sonia Esplugas ha lamentat que “la Generalitat de Catalunya ha retallat progressivament el finançament de les escoles bressol municipals, afectant econòmicament tant a l’Ajuntament de L’Hospitalet com a les famílies de la ciutat directament”.

La Regidora ha manifestat el descontent del seu grup donat aquest comportament de la Generalitat vers les nostres famílies y sobre tot afectant directament als nostres infants.

Finalment, Esplugas ha agraït el suport i per tant la aprovació de la moció que revertirà en les famílies mes necessitades de la nostra ciutat.