Print pagePDF pageEmail page

El PP de L’Hospitalet vol expressar la més ferma condemna per la mort, ahir al vespre, d’una nova víctima de violència de gènere i l’apunyalament del fill, al barri de Santa Eulàlia de L’Hospitalet.

Des del PP de L’Hospitalet volem solidaritzar-nos un cop més amb totes les víctimes de violència de gènere i amb les seves famílies davant aquesta xacra de la nostra societat.

Segons la regidora Elisabet Bas, des del PP de l’Hospitalet considerem que per avançar en la seva eradicació “és important la col·laboració entre les diferents administracions i institucions i la societat per aconseguir que no es produeixin nous casos de violència de gènere”.
Per aquest motiu, demanem que l’Ajuntament es personi com a part demandant en aquest cas i en tots els casos de violència de gènere.
Així, tots junts, impulsarem des de l’àmbit local la sensibilització per aconseguir un rebuig total a la violència que s’exerceix contra les dones.
El partit Popular ja fa temps que va demanar en una moció de ple una major implicació de l’ajuntament en els casos de violència de gènere i que l’ajuntament es personi com a part acusadora als processos judicials sobre violència domèstica en la ciutat.