Print pagePDF pageEmail page

Visita de la diputada del PP al polígon Pedrosa per presentar el seu programa econòmic

La candidata número 4 al Congrés pel PP a Barcelona i diputada, Dolors Montserrat, acompanyada per la regidora a l’Ajuntament de L’H, Sònia Esplugas, ha visitat als empresaris del Polígon Pedrosa, on ha donat el seu suport a petites i mitjanes empreses, autònoms, botiguers, i emprenedors. Montserrat defensa la creació de llocs de treball, per tal de preservar l’estat del benestar.

Durant la visita, la candidata al Congrés pel PP, Dolors Montserrat, ha destacat la importància de L’Hospitalet “com a motor econòmic de la segona ciutat de Catalunya, pionera, dinamitzadora i industrial”.

Des del PP, afirmen poder crear dos milions de llocs de treball fins al 2020 i tenir 20 milions de persones treballant a Espanya. Montserrat ha defensat la necessitat de crear llocs de treball i per això, ha dit, “estem compromesos amb aquells que donen feina com els botiguers, les petites i mitjanes empreses, els autònoms i els emprenedors. I els volem ajudar amb bonificacions de la seguretat social si s’incentiva la contractació indefinida de gent jove o d’aturats de llarga durada. En concret, amb la bonificació dels primers 500 euros, en els propers 4 anys, dels seus dels contractes indefinits”. Segons la diputada popular, amb la creació de llocs de treball “ajudem a l’estat de benestar, mantenint les pensions, la educació i la sanitat”.

Montserrat ha assegurat que la seva formació es compromet a baixar els impostos. En concret, dos punts de l’IRPF, ja que afirma “les famílies són les qui més han patit aquesta crisi”.

Finalment, Montserrat ha condemnat l’assassinat de la diputada anglesa Jo Cox i ha afirmat que “no es pot permetre l’odi i s’ha de fer campanya des del respecte i la convivència”.