Print pagePDF pageEmail page

Segons declaracions de la diputada del PP, Sònia Esplugas

La diputada hospitalenca del PP, Sònia Esplugas, ha confirmat, en declaracions a Ràdio L’Hospitalet, que populars i CiU han arribat a un acord per tornar a obrir el CAP de la Marina amb metges de capçalera i especialistes.

El PP ha condicionat el seu suport als pressupostos de la Generalitat (que s’han d’aprovar avui dimecres al Parlament) a tot un seguit de mesures que en un principi no estaven contemplades als pressupostos. En el capítol cinc d’aquestes mesures, dedicat a qüestions relacionades amb equipaments educatius i sanitaris, el PP va incloure la petició de tornar a obrir el CAP de la Marina en les mateixes condicions que abans del tancament. Aquesta mesura ha estat acceptada dins de l’acord a que han arribat els populars i el govern de la Generalitat.

Fa unes setmanes, l’ICS havia proposat als veïns de Bellvitge tornar a obrir el CAP però només amb especialistes en oftalmologia, audiometria i rehabilitació. Els veïns van continuar insistint i mantenint el seu tancament i les seves mobilitzacions perquè consideraven imprescindible que tornessin també els metges de família.

Els veïns de Bellvitge han argumentat en tot moment que un únic CAP, el de l’Ermita, per a tot el barri de Bellvitge era insuficient.

Fuente: Digital l-h