Print pagePDF pageEmail page

• Juan Carlos del Rio recorda que portem quasi 4 anys de retard, fet que ha agreujat encara més el seu deteriorament.

El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de l’Hospitalet, Juan Carlos del Rio, ha demanat, mitjançant una moció, que l’Ajuntament instal•li el més aviat possible la carpa provisional, per tal que es puguin començar les obres de remodelació del Casal de Gent Gran del barri de La Florida i insti a la Generalitat de Catalunya que acceleri les obres de remodelació del Casal.

Segons ha explicat del Rio el Casal del barri de la Florida té una antiguitat de 33 anys, i necessita una remodelació integral per adequar-lo a les normatives vigents”.

Juan Carlos del Rio assegura que “des de juliol de l’any 2005 la Generalitat té adjudicat el contracte per la redacció del projecte d’obres de remodelació i des de finals de l’any 2006 l’obra prevista disposa d’empresa adjudicatària (SECLASA) que havia previst iniciar els treballs a meitat de febrer de l’any 2007”.

El portaveu del PP recorda que a finals de setembre de l’any 2007 es va arribar a un principi d’acord entre l’Ajuntament i Generalitat per a la construcció d’una carpa provisional perquè es puguin fer un mínim d’activitats mentre durin les obres.
Del Rio afirma que “el contracte amb l’empresa que ha de dur a terme les obres de rehabilitació del Casal es troba en estat de suspensió temporal, a l’espera de que es donin les condicions per a poder començar els treballs”.
“A dia d’avui -lamenta el portaveu del PP- encara no s’ha instal•lat la carpa provisional, i per tant, no han començat les obres de rehabilitació, amb un retard de quasi 4 anys, malgrat de ser “una de les prioritats”, de la Direcció General d’Actuacions Comunitàries i Cíviques (DGACC) de la Conselleria de Benestar i Família”.

“Aquests 4 anys de retard han agreujat encara més les instal•lacions amb importants humitats, que fan necessària una revisió a fons per detectar que les deficiències no siguin estructurals, per tal que les humitats a les columnes no puguin causar cap perill en l’edifici” ha conclòs.