Print pagePDF pageEmail page

Elisabet Bas ha presentat una moció per demanar que l’Ajuntament de l’Hospitalet doni suport a les persones i famílies que tenen dificultats per fer front al pagament dels préstecs hipotecaris.

Segons la Regidora popular, “el nostre ajuntament ha estat capdavanter amb moltes iniciatives de caràcter social y d’altres tipus, per això demanem que també sigui pioner en aquest tema que tant i tant està afectant a les famílies de la nostra ciutat”.
Elisabet Bas, ha comentat que es pot fer un Conveni de col•laboració amb l’Il•lustre Col•legi d’Advocats de Barcelona, que te una delegació a l’Hospitalet concretament a la Ciutat Judicial, per fer la tasca d’assessorament i mediació amb les entitats bancàries.
La Regidora afirma “que la Oficina Municipal de l’Habitatge, depenent de l’Ajuntament té personal qualificat com per poder fer també aquesta tasca de suport i mediació i per tant no suposaria cap increment pressupostari per la nostra ciutat”.
Aquesta és una iniciativa que diferents membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca han considerat oportuna i per tant, també podrien aportar la seva experiència.

Descarga el texto íntegro.