Print pagePDF pageEmail page

xjimenezpasamonte

16/01/2015. – Xavi Jiménez Pasamonte, President de les Noves Generacions de L’Hospitalet, ha demanat que s’ampliï el projecte municipal “Patis Oberts”.

Actualment el projecte municipal disposa de 5 escoles de primària (l’escola Pere Lliscart, l’escola Santiago Ramón y Cajal, l’escola J.M. Folch i Torres, l’escola Estel i l’escola la Marina), 2 instituts de secundària (l’institut Eduard Fontserè i l’institut Rubió i Ors) i una escola de primària que posarà en actiu el projecte futurament (l’escola Milagros Consarnau). És a dir, actualment L’Hospitalet disposa de 7 escoles i instituts perquè els nens i adolescents de la ciutat (més de 30.000) puguin gaudir de les ins-tal•lacions en horaris no lectius, caps de setmana i vacances.

El President de les Noves Generacions, Xavi Jiménez Pasamonte, assegura que ”7 escoles i instituts per a 30.000 nens i joves són insuficients per dur a terme aquest projecte i més després de la demanda tan gran que hi ha per part de molts pares, AMPAS i joves.“

“Des de les Noves Generacions del PPC a L’Hospitalet proposem una ampliació del programa “Patis Oberts” demanant l’obertura de les instal•lacions esportives d’un centre d’educació primària i un de secundària per districte” afirma Jiménez Pasamonte. En aquest sentit el President de les NNGG considera que aquesta proposta serà agraïda pels ciutadans de l’Hospitalet ja que els adolescents i els nens no es veuran interferits entre ells i podran gaudir millor de les instal•lacions esportives i de l’esport.