Print pagePDF pageEmail page

• Juan Carlos del Rio recorda que el millor lloc per debatre aquest tema no és un restaurant de Cornellà sinó el Ple Municipal

• Del Rio reitera que el PP demanarà la celebració anual d’un Ple Extraordinari per debatre sobre l’Estat de la Ciutat

El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de l’Hospitalet, Juan Carlos del Rio, ha criticat avui a l’Alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, per sortir fora de L’Hospitalet per analitzar l’Estat de la Ciutat.

Segons ha explicat Juan Carlos del Rio, aquest mes de gener la nostra Alcaldessa intervindrà en un acte organitzat pel Consell de Síndics de l’Hospitalet sota el títol “L’Estat de la Ciutat”.

En aquest sentit, el portaveu del PP ha recordat que “ja va reclamar a l’anterior alcalde la celebració d’un Ple extraordinari on debatre sobre l’Estat de la Ciutat i que Corbacho es va negar”.

Per a Del Rio “és, en primer lloc, surrealista que hàgim d’anar a Cornellà per conèixer l’Hospitalet i l’opinió del Govern municipal de com està la situació de la ciutat i, en segon lloc, no és de rebut que aquest mateix Govern es negui a explicar l’evolució de l’Hospitalet en un Ple municipal i l’Alcaldessa vagi a un Bar-Restaurant a donar, entre copa i copa, explicacions sobre com es troba la ciutat”.

Per últim, Juan Carlos del Rio ha insistit en que “tractar qüestions tan importants com la situació econòmica de les nostres famílies, el futur de la sanitat a la ciutat, el desenvolupament urbanístic de l’Hospitalet en l’actual moment de crisi, la solució al increment de la sensació d’inseguretat que tenen els nostres ciutadans, entre d’altres, no son temes per tractar-los en un Bar-Restaurant, sinó que són lo suficientment seriosos per debatre’ls al Consistori”.