Print pagePDF pageEmail page

 

El ministre de l’Interior en funcions i cap de llista per Barcelona del Partit Popular a les eleccions generals, Jorge Fernández Díaz, va protagonitzar, dimecres, 15 de juny, un acte electoral a Bellvitge. Fernández Díaz va començar la seva intervenció fent una metàfora entre Espanya i la selecció espanyola de futbol i la darrera victòria a l’Eurocopa. “Si remem tots en la mateixa direcció, guanyem tots”.

Durant l’acte electoral, Jorge Fernández Díaz es va centrar en les qüestions econòmiques. Va justificar les retallades del PP perquè el PSOE havia deixat el país molt malament i perquè només amb retallades es va evitar un rescat. “Com estan els grecs?. Us imagineu unes retallades de les pensiones d’entre el 20 i el 30%?”, va preguntar el polític popular als assistents.

El cap de llista del PP per Barcelona va afirmar que L’H ha patit molt la crisi i que ara ja comença a superar-la. “Necessitem un govern estable per consolidar la recuperació”.

Fernández Díaz va donar algunes dades sobre la recuperació econòmica: creixement del 32%; s’ha passat de 5 milions d’aturats a 3,8. “El nostre objectiu és aconseguir 20 milions de contractes el 2020”, va dir.

El candidat del PPC també es va referir a les altres formacions polítiques. Va criticar al PSOE que pretén derogar totes les lleis aprovades pels populars. “Els socialistes ens van ficar a la crisi”, va afirmar. Fernández Díaz va qualificar al candidat socialista, Pedro Sánchez, com el candidat ni, hi: “Ni governa ni fa oposició”.

En relació a la coalició liderada per Pablo Iglesias, va recordar que la proposen que actuem com Grècia o Veneçuela. També va tenir paraules per a Ciutadans, a qui va classificar com la marca blanca del PSOE.
Durant l’acte, celebrat al restaurant La Flama, de Bellvitge, Fernández Díaz va estar acompanyat de la candidata hospitalenca Sonia Esplugas.

 

Hospitalet, 15.06.16