Print pagePDF pageEmail page

17667857810_0542db0cbb_zLa presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat avui que “el PP és una garantia de present i de futur perquè som els únics que assegurem les prestacions a la gent gran”. “Som l’únic partit que ha tingut com a prioritat garantir que sempre se seguiran pujant les pensions, ja que hem aprovat una llei perquè mai tornin a baixar, i el vot al PP es també garantia de què es pagaran les residències d’avis”, ha assenyalat.

En declaracions als mitjans a Hospitalet de Llobregat acompanyada per la candidata del PPC a l’alcaldia de la ciutat, Sonia Esplugas, la presidenta del PPC ha demanat a la gent que “es pensi molt el seu vot en les properes eleccions” posant de manifest que “CiU ha deixar de pagar les residències d’avis, els socialistes van congelar les pensions, i Ciutadans menysprea la gent gran, no es pot posar en mans d’ells la gestió de les pensions perquè no creuen en la gent que va néixer abans del 78”.

Així mateix, Sánchez-Camacho ha denunciat que “la Generalitat encara té un deute de més de 90 milions d’euros amb les residències a tot Catalunya, i ha deixat de pagar les prestacions essencials a la gent gran, ja que 4.000 avis s’han quedat sense residència”. “Mentre el Govern de Mariano Rajoy té com a prioritat la gent gran, Mas ha preferit obrir ambaixades arreu del món, ha preferit el Diplocat i ha preferit pagar viatges a l’Uruguai”, ha afegit.

En aquesta línia, la presidenta del PPC ha posat de manifest que “és  lamentable que Artur Mas ahir encara estigués dient que els ajuntaments haurien d’estar al costat del procés separatista, fa pena veure el president de la Generalitat parlant d’aquesta manera”. “Durant aquesta campanya està demostrant que cada dia està més lluny de la realitat perquè el que volen els veïns és que es resolguin els seus problemes, i no pas que els ajuntaments estiguin al costat d’un procés que ja no existeix, que s’està desinflant i que només està en les ments del senyor Mas i del senyor Junqueras”.

Finalment, Sánchez-Camacho ha donat avui suport a l’alcaldable de l’Hospitalet de Llobregat, Sonia Esplugas, destacant que és una “candidata que ha renovat les seves llistes, té molta força, idees renovades, molta il·lusió, i un programa positiu i constructiu pensat en les persones”. “El PP de l’Hospitalet serà garantia de les prestacions per a la gent gran, millorant l’accessibilitat i prestacions com la teleassistència i millorant els ajuts als centres i fundacions”, ha afegit sentenciant que “és l’únic vot útil i realista que solucionarà els veritables problemes dels veïns de l’Hospitalet”.