Print pagePDF pageEmail page

• La regidora ho qualifica de “surrealista” ja que la pregunta és “molt fàcil”: saber si la seva Àrea tornarà a publicar un butlletí municipal sobre Igualtat

La regidora del Grup Popular a l’Ajuntament de l’Hospitalet, Sonia Esplugas, ha denunciat aquest matí la marca de rigor i de responsabilitat de la Tinenta d’alcalde de l’Àrea d’Hisenda i Recursos Generals, Mercè Perea, que assegura necessitar un pròrroga per contestar una pregunta “molt fàcil” sobre la seva Àrea.

La regidora del PP ha recordat que el mes de juny de 2012 el PP de l’Hospitalet va presentar una moció per incrementar l’activitat de les polítiques d’Igualtat, vinculades als mitjans de comunicació. La moció es va votar en contra al•legant que des de l’Ajuntament de l’Hospitalet es fan moltes coses en aquest sentit i curiosament aquell mes es va publicar el número 1 del butlletí sobre Igualtat de l’Ajuntament de l’Hospitalet, anomenat Avançament.

Esplugas ha explicat que “els mesos van passat però el butlletí no ha tornat a sortir, així que el Partit Popular de l’Hospitalet va formular una pregunta oral al Ple del mes de desembre de 2012 per saber si hi hauria un número dos del butlletí i quina seria la periodicitat del butlletí”.

La regidora denuncia la resposta “irresponsable i surrealista” de la Tinenta d’alcalde de l’Àrea d’Hisenda i Recursos Generals, Mercè Perea, que diu que per contestar la pregunta necessita un altre mes. “És a dir, la responsable de l’Àrea necessita dos mesos per esbrinar si la seva Àrea publica o no un butlletí”.

En aquest sentit, Sonia Esplugas demana transparència i celeritat a la Tinenta d’alcalde a l’hora de contestar les preguntes “fàcils” que se li formulen sobre la seva Àrea, assegurant que pel contrari es poden plantejar dubtes vers la seva gestió al capdavant de la seva Àrea, o bé es pot arribar a pensar que únicament es va publicar el butlletí el mes de juny per tenir l’excusa per votar en contra de la moció del PP.

Adjuntamos la respuestas:

sonia1