Print pagePDF pageEmail page

DIGITAL LH | El Partit Popular de L’Hospitalet considera que les obres de remodelació de l’entorn del Mercat de Santa Eulàlia que arriben tard i es troben lluny de la idea inicial que es va treballar amb comerciants i veïns. Segons la regidora del PP Sonia Esplugas l’asfalt i el paviment amb llosetes s’inunda els dies de pluja i continua creant problemes als veïns.

 Esplugas ha assenyalat que “els veïns i els partits politics portem anys denuncian el mal estat de l’entorn del mercat i després de mesos de reinvindicacions i queixes dels veïns, les obres arriben tard i amb improvisacions”.

Esplugas ha explicat que “el projecte no es el que es va traslladar al comerciants i veïns. Les obres tenen un pressupost de 740.000 euros i els veïns tenen la impressió que se’ls està prenent el pèl perquè els carrers continuen tenint problemes els dies de pluja i les llosetes es mouen igual que abans de les obres”.

La regidora popular ha dit que “des de l’Ajuntament la resposta davant d’aquest caos a les obres del Mercat de St.Eulàlia és que han fet una pausa en les treballs de remodelació per Nadal i després de festes continuaran. Nosaltres creiem que aquesta obra està mal dissenyada”.

El tinent d’alcalde d’Espai Públic, Josep Francesc Belver, ha respost a Esplugues dient que les obres encara s’estan executant i que s’han aturat durant el Nadal perquè és l’acord a què s’ha arribat amb els comerciants. “Després de Nadal les tornarem a reprendre per enllestir el que encara quedi pendent. És una zona molt concorreguda i l’objectiu ha de ser la satisfacció dels veïns i dels comerciants”.