Print pagePDF pageEmail page

Ha estat rebuda pel Director d’Atenció a la Comunitat i Acció Social, Jofre Fuguet Gonzano i acompanyada pel Compromissari Nacional del PP, Plácido Triano

La Presidenta dels Populars de L’Hospitalet i recentment nomenada Compromissària Nacional per aquesta demarcació, Sonia Esplugas, ha visitat avui la Fundació Santa Eulàlia en un acte nadalenc on ha estat rebuda pel Director de Serveis de la Fundació, Jofre Fuguet Gonzano. A l’acte, Esplugas ha pogut conèixer l’activitat més recent de l’entitat i ha valorat molt positivament la tasca diària de les persones que fan possible aquest projecte.

En aquest sentit, la Presidenta del PP ha afirmat que: “la Fundació ofereix un servei imprescindible què contribueix d’una manera impagable a la qualitat de vida de la gent gran de la nostra ciutat”. El Director de Serveis de la Fundació, per la seva banda, ha entrgat a Esplugas la última publicació de la Fundació, Una mirada enrere on es recull la història del barri des de de la perspectiva de les persones que millor el coneixen.

D’altra banda, Esplugas ha tingut l’ocasió de saludar les persones de la residència i animar a tot l’equip a continuar treballant d’aquesta manera. En paraules de la Compromissària Nacional “el Servei d’estimulació cognitiva de la Fundació és únic al seu entorn i suposa un repte que tots els actors socials hem de recolçar”.

Fundació Santa Eulàlia

Sonia Esplugas y Jofre Fuget a la Fundació Santa Eulàlia