Print pagePDF pageEmail page

DSC_4966-1

 

DSC_4962-1

El secretari general del PP, Jordi Cornet ha visitat la Festa Major de Bellvitge. Ha criticat el que ha anomenat una crida a la desobediència civil per part d’ERC i espera seny per part de les formacions nacionalistes. Per la seva banda, la diputada Eva García, creu que a les properes municipals, l’Hospitalet necessita un canvi de govern.

La Festa Major de Bellvitge és com sempre lloc de visita dels representants polítics que visiten les casetes dels partits. Per part del PP, han visitat la festa major el secretari general, Jordi Cornet i la diputada autonòmica, Eva García.

Cornet va analitzar les actituds de les formacions nacionalistes davant de la propera Diada Nacional de Catalunya de l’11 de setembre i la possibilitat o no de la celebració de la consulta del 9 de novembre.

Cornet va criticar “l’actitud d’ERC és contrària a una Diada de tots. Tenen interessos que s’aparten del seny català El senyor Junqueres aprofita la Diada per excitar els interessos més baixos de la ciutadania cridant a la desobediència civil”.

El secretari general del PP de Catalunya s’ha referit al 9-N. Ha dit que “els catalans som gent legal. No ens agrada estar fora de la llei. Complim les nostres obligacions i gaudim d’un sistema democràtic que ens ha donat la major de les llibertats”.

Per la seva banda, la diputada autonòmica, Eva García, ha fet un crit als votants socialistes “que se senten orfes dels seus representants que no estan a l’alçada a l’hora de defensar els seus interessos per la seva tebior respecte de la independència”.

García ha defensat “la fermesa del PP en el moment de defensar la unitat d’Espanya, garantia de la continuïtat de la democràcia ferma que ens em donat entre tots”.

La diputada Eva García s’ha referit a les properes municipals del mes de maig vinent. “He parlat amb la nova presidenta del PP local, Sònia Esplugas, que m’ha comentat que a l’Hospitalet hi ha molts socialistes desencantats i volen un canvi. L’alcaldessa no dona resposta als problemes de la gent de l’Hospitalet i els ciutadans necessiten un nou govern amb projectes nous i ferms”.

Font: Digital LH